Gratis verzending GRATIS VERZENDING NL en BE

Gratis verzending Voor 15:30 besteld, de volgende dag in Huis

Tip Houd uw zoekopdracht zo kort mogelijk. Bijv. Als u op zoek bent naar onderdelen voor uw Asus F554L laptop gebruikt u alleen het typenummer "F554L"
Heeft u niet gevonden waar u naar op zoek bent? Stuur ons een bericht en we helpen u onmiddellijk.

Veel gestelde vragen

WAT IS EEN COMPATIBLE LCD SCHERM ?

Fabrikanten van Notebooks passen verschillende typen en merken LCD schermen toe bij de fabricage van hun producten. Ter vervanging van uw kapotte laptop scherm hoeft u niet op zoek te gaan naar exact hetzelfde merk en type; er kunnen verschillende schermen met identieke of verbeterde  specificaties worden gebruikt.

Om het juiste scherm te vinden is het noodzakelijk om bij het zoeken naar een vervangend scherm het modelnummer van uw laptop, of het typenummer van uw oude display in te vullen. 

 Nadat u het juiste scherm op onze website heeft gevonden kunt u door het vergelijken van onderstaande punten een laatste controle doen op de juistheid van uw bestelling:

  • Scherm Grootte (Inch)
  • Lcd of CCFL
  • “Slim” of “normale” dikte
  • Aantal “Pins” van de connector
  • Resolutie

Fabrikanten van LCD schermen lanceren iedere 2 tot 4 maanden nieuwe modellen, en het model van uw kapotte laptop kan uit productie zijn genomen of zijn vervangen door een nieuw type met verbeterde elektronische en optische specificaties. 

Wij zijn gespecialiseerd in het testen en vinden van de juiste en de beste schermen die compatible zijn met uw oude scherm. Wij hebben jarenlange kennis en ervaring en wij breiden onze database dagelijks uit met de nieuwste modellen. 

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u moeite heeft met het vinden van het juiste scherm of als u twijfelt of  een bepaald model compatible is.

 

Wij staan klaar om u te helpen.