Gratis verzending GRATIS VERZENDING NL en BE

Gratis verzending Voor 15:30 besteld, de volgende dag in Huis

Tip Houd uw zoekopdracht zo kort mogelijk. Bijv. Als u op zoek bent naar onderdelen voor uw Asus F554L laptop gebruikt u alleen het typenummer "F554L"
Heeft u niet gevonden waar u naar op zoek bent? Stuur ons een bericht en we helpen u onmiddellijk.

Klantenservice

Garantie- en terugbetalingsvoorwaarden

 

100% Tevredenheid Of Geld Terug Garantie! Voor al onze schermen geldt een garantietermijn van 1 jaar.

 

 Alle denkbare defecten zoals:

 

  • Dode pixels
  • Dode lijnen
  • Vervagende kleuren

 

Zijn gedekt onder onze garantievoorwaarden. Na ontvangst en inspectie van het desbetreffende artikel zullen wij zorgdragen voor een snelle en correcte afhandeling.

 

Alle defecten ontstaan door vocht-, water-, val- en stootschade, zijn niet gedekt onder onze garantievoorwaarden.

 

Wanneer een door u aangekocht artikel binnen de garantietermijn defect raakt verzoeken wij u de instructies op het RMA formulier te volgen. Als er geen vervangend product voorradig is zullen wij het volledig aankoopbedrag aan u terug storten.

 

100% Tevredenheid gegarandeerd.

 

Bent u niet tevreden met uw aankoop? Geen zorgen! U kunt het product binnen 7 dagen na aankoop (geen verzendkosten) of tussen  8 en 30 dagen na aankoop (verzendkosten voor rekening klant) aan ons retourneren. Alle geretourneerde producten moeten in dezelfde staat zijn als hoe de producten aan u werden geleverd.   

De producten moeten binnen 4 dagen na ontvangst van het RMA nummer worden geretourneerd. De geretourneerde producten moeten zijn voorzien van de originele labels en dienen vrij te zijn van gebruikssporen.

Zodra wij het product retour hebben ontvangen controleren wij de conditie van het product en na acceptatie storten wij het volledig aankoopbedrag aan u terug.

 

Download formulieren :